Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
ŞIRNAK İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
Ana Sayfa
KURUMSAL YAPI
İL MÜDÜRÜ
İL MÜDÜR YARDIMCILARI
ŞUBE MÜDÜRLÜKLERİ
İLÇE MÜDÜRLÜKLERİ
BİRİMLER
ORGANİZASYON ŞEMASI
TARİHÇE
GÖREVLERİMİZ
MİSYON VE VİZYONUMUZ
KALİTE POLİTİKAMIZ
E-HİZMETLER
TARIM BİLGİ SİSTEMİ(TBS)
HAYVAN BİLGİ SİSTEMİ (HBS)
KÜPE SORGULAMA
EBYS EVRAK DOĞRULAMA
TARIMSAL DESTEKLER
TARIMSAL METEOROLOJİ
PROJELER
PROJELERİMİZ
YAYINLAR
TARIM BÜLTENİ
BASIN
İDDİALAR VE GERÇEKLER
SORULARLA TARIMSAL ÜRETİM PLANLAMASI- YENİ DESTEKLEME MODELİ
TARIMSAL ÜRETİM PLANLAMASI
İLETİŞİM
Skip Navigation Links
Şırnak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü
>
Link
Yayınlar
Yayınlar
174 Alo gıda hatti nedir?
Akdeniz meyve sineği
Amerikan yavru çürüklüğü
Ana arı
Anız yakan, geleceğini yakar!
Anız yakma
Anız yangını bilgilendirme lifleti
Arı sütü
Arılarda çoğalma ve oğul
Arılarda sonbahar bakımı ve kışlatma
Avrupa yavru çürüklüğü
Batı mısır kök kurdu
Biçerdöver
Brusella yavru atma hastalıgı
Buğday üretim alanlarında yabancı otlar
Buğdayda önemli hastalıklar
Buzağılar ölmesin
Ceviz yetiştiriciliği
Çekirge mücadelesi
Çiçek ve meyve monilyası
Domates kahverengi buruşuk meyve virüsü
Domates lekeli solgun virüsü
Domates mildiyösü
Gübre ve gübreleme
Gübreler
Hasat öncesi pestisit denetimi
Kahverengi kokarca
Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı
Koyunculuk
Kuduz hastalıgı
Mercimek yetiştiriciliği
Meyve agaclarında budama
Meyve sinekleri
Öksüz kovanlara ana arı kazandırılması
Önemli sebze hastalık ve zararlılar ile mücadele
Patates mildiyösü
Patates yetiştiriciliği
Pepino mozaik virüsü
Polen
Sağım hijyeni ve kaliteli süt üretimi
Soğan mildiyösü
Sulama
Süne
Süt sıgırcılığında beslenme
Şap hastalığı
Tarla faresi mücadelesi
Toprak analizi
Turunçgil uzun antenli böceği
Varroa Jacobsoni ve arı biti
Yaprak yanıklığı
Zoonoz hastalıklar